fbpx
Skip to content

Μεντβέντεφ: Αυξάνονται διαρκώς οι ηλίθιοι στο ΝΑΤΟ και ωθούν σε Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ σε ανάρτηση που έκανε στα social media, ανέφερε ότι «αυξάνονται οι ηλίθιοι στο ΝΑΤΟ» και πως με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία ωθούν την κατάσταση σε Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Σύμφωνα με την thesun.co.uk, ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας έκανε ανάρτηση στο Telegram και σχολίασε τις δηλώσεις του νέου Βρετανού υπουργού Άμυνας, Γκραντ Σαπς, ο οποίος είπε ότι η χώρα του θέλει να στείλει στρατιώτες για να εκπαιδεύσουν τους Ουκρανούς.

«Αυξάνονται διαρκώς οι ηλίθιοι που κινούν τα νήματα στο ΝΑΤΟ. Τώρα μας ωθούν σε Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο… Ένας νέος κρετίνος – ο Βρετανός Υπουργός Άμυνας – αποφάσισε να εκπαιδεύσουν Ουκρανούς στρατιώτες στο ίδιο το έδαφος της Ουκρανίας. Αυτό θα μετατρέψει τους εκπαιδευτές σε νόμιμους στόχους για τις ένοπλες δυνάμεις μας. Ας καταλάβουν καλά ότι θα καταστραφούν χωρίς έλεος. Και όχι ως μισθοφόροι, αλλά ως Βρετανοί ειδικοί στο ΝΑΤΟ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα newsbeast.gr πατώντας εδώ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading