fbpx
Skip to content

Rafale: Η ημερομηνία που θα προσγειωθούν στην Τανάγρα

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έλευση των πρώτων έξι μαχητικών αεροσκαφών Rafale της Πολεμικής μας Αεροπορίας, με την 114 Πτέρυγα Μάχης να προετοιμάζεται πυρετωδώς για την υποδοχή τους.

Οι πρώτοι Έλληνες χειριστές που μετέβησαν στη Γαλλία για να μάθουν τα «μυστικά» του Rafale F3R, έχουν κλείσει τουλάχιστον οχτώ μήνες εκπαίδευσης και πλέον πετούν μόνοι τα νέα ελληνικά μαχητικά, με πέντε από αυτά να έχουν ήδη στα φτερά το εθνόσημο. Πρόκειται για 2 διθέσια και 3 μονοθέσια μαχητικά, ενώ και το έκτο που θα βάλει το εθνόσημο στα τέλη Δεκεμβρίου, είναι επίσης μονοθέσιο.

Στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας επικρατεί απόλυτη ικανοποίηση, με το πρόγραμμα απόκτησης των πανίσχυρων αεροσκαφών Rafale να προχωρά σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Όπως ανέφερε στον Alpha ο δημοσιογράφος Κώστας Σαρικάς, τα έξι πρώτα ελληνικά Rafale αναμένεται να τροχοδρομήσουν στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα Βοιωτίας, το τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα enoplos.gr πατώντας εδώ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading