fbpx
Skip to content

Η Microsoft θα αντικαταστήσει τους δημοσιογράφους του MSN με ρομπότ

ai texnologia texniti nohmosyni

Η Microsoft πρόκειται να αντικαταστήσει δεκάδες δημοσιογράφους, που εργάζονται με συμβόλαιο στην ιστοσελίδα της MSN, με τη χρήση αυτοματοποιημένων συστημάτων για την επιλογή των ειδήσεων, όπως μεταδίδουν βρετανικά και αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Η επιμέλεια των ειδήσεων που παράγουν οι δημοσιογραφικοί οργανισμοί και η επιλογή των τίτλων και των φωτογραφιών που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα MSN γίνεται επί του παρόντος από δημοσιογράφους.

DD454991-386C-439F-A973-B257BF5EAD75

Πλέον αυτό το έργο της παραγωγής ειδήσεων θα αναλαμβάνει η τεχνητή νοημοσύνη, όπως δήλωσαν πηγές στην εφημερίδα Seattle Times.

Microsoft ανακοίνωσε ότι η αλλαγή εντάσσεται σε μια αξιολόγηση της λειτουργίας της.

Ο αμερικανικός κολοσσός της τεχνολογίας αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Όπως όλες οι εταιρείες αξιολογούμε το έργο μας σε τακτική βάση. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να επενδύουμε περισσότερο σε κάποιους τομείς και από καιρού εις καιρόν να ανασυντασσόμαστε σε κάποιους άλλους. Οι αποφάσεις αυτές δεν είναι αποτέλεσμα της παρούσας πανδημίας».

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα newsbeast.gr πατώντας εδώ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading