fbpx
Skip to content

Δημοφιλέστερος για πρόεδρος της Τουρκίας ο Ιμάμογλου έναντι του Ερντογάν

imamoglou

Σημαντικά φαίνεται να έχει πληγεί η εικόνα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Τουρκία, παρά την… κιτς φιέστα που διοργάνωσε στην «Αγία Σοφία».

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Eurasia Reseasrch, ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, φαντάζει καλύτερος πρόεδρος της χώρας συγκεντρώνοντας το 45,5% των προτιμήσεων έναντι 40,4% του Ερντογάν.

DD454991-386C-439F-A973-B257BF5EAD75

Στην ερώτηση αν ο πρόεδρος Ερντογάν ήταν ξανά υποψήφιος για την προεδρία αν θα τον ψήφιζαν, το 46,9% των ερωτηθέντων απάντησε «Όχι» και το 39,2 % «Ναι» ενώ το 14,9% απάντησε «εξαρτάται ποιοι θα είναι οι άλλοι υποψήφιοι».

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Eurasia Research, «το ποσοστό αυτών που λένε ότι δεν θα ψηφίσουν τον Ερντογάν, επιβεβαιώνει ότι ορισμένα μέλη του MHP αντίθετα από ό,τι έκαναν κατά τις προηγούμενες προεδρικές εκλογές, δεν θα ψηφίσουν τον Ταγίπ Ερντογάν στις επόμενες προεδρικές».

Όσον αφορά για τις κοινοβουλευτικές εκλογές, η δημοσκόπηση δείχνει ότι μόλις τέσσερα κόμματα θα ξεπερνούσαν το όριο του 10%.

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα newsbeast.gr πατώντας εδώ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading