Εκρηκτικό το κλίμα στα νησιά: Επίθεση σε μέλη ΜΚΟ. Πέταξαν τις κάμερές τους στη θάλασσα!
Ένταση στο λιμάνι της Θέρμης στη Λέσβο. Κλειστός ο δρόμος που οδηγεί στη Μόρια. Δεν επιτρέπουν σε λεωφορεία του λιμενικού να μεταφέρουν τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που έφτασαν σήμερα στο νησί.
Αναταραχή επικρατεί στη Λέσβο, μετά τις νέες αυξημένες αφίξεις προσφύγων και μεταναστών στο νησί από τα τουρκικά παράλια.
Ομάδα ατόμων που σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ είναι από την περιοχή, έχει αποκλείσει αυτή τη στιγμή το λιμάνι της Θερμής μη επιτρέποντας την αποβίβαση προσφύγων και μεταναστών που οδηγήθηκε από σκάφος του Λιμενικού Σώματος εκεί. Στη βάρκα επιβαίνουν περίπου 50 άτομα μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά.
Βίντεο – ντοκουμέντο δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό μελών ΜΚΟ στο λιμάνι της Θερμής. Δείχνει ομάδα ατόμων να τους χτυπούν άγρια και να πετούν τις κάμερές τους στη θάλασσα.
Κάποιοι από τους συγκεντρωμένους προπηλάκισαν την επικεφαλής του γραφείου Λέσβου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες ενώ έχουν προπηλακιστεί και δημοσιογράφοι και φωτογράφοι διεθνών μέσων ενημέρωσης. Επίσης προπηλακίστηκε η δημοτική σύμβουλος Μυτιλήνης επικεφαλής της παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση” η οποία αποπειράθηκε να παρέμβει.
Διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο στη σελίδα pentapostagma.gr πατώντας εδώ