fbpx
Skip to content

Πόλεμος μέχρις εσχάτων στη Συρία; Τρέμουν τους Ρώσους μισθοφόρους οι Τούρκοι

russian mercenaries

Ξέφυγε τελείως η κατάσταση στη Συρία καθώς ο συριακός στρατός περικύκλωσε τέσσερις τουρκικές θέσεις παρατήρησης και δύο στρατιωτικές θέσεις στο Ιντλίμπ, προετοιμαζόμενος να τις “κάψει” με βαλλιστικούς πυραύλους, σύμφωνα με τον Τούρκο υπουργό άμυνας, Χουλουσί Ακάρ.

“Έχουμε πει πολλές φορές ότι δεν θα αποσύρουμε το προσωπικό μας και τους στρατιώτες από εκεί. Θα συνεχίσουν την αποστολή τους”, δήλωσε ο Ακάρ.

Σύμφωνα με τον Τούρκο υπουργό, ο τουρκικός στρατός διατάχθηκε να πραγματοποιήσει σκληρά αντίποινα αν οι Σύριοι επιτεθούν στις τουρκικές στρατιωτικές θέσεις.

Το πρόβλημα όμως για τους Τούρκους στη Συρία ονομάζεται Ρώσοι μισθοφόροι, οι οποίοι θεωρούνται ως οι πλέον εμπειροπόλεμοι και βαριά εξοπλισμένοι.

DD454991-386C-439F-A973-B257BF5EAD75

Η στρατιωτική εισβολή της Τουρκίας στη Συρία, και τα βλήματα κατά των ρωσικών και συριακών στρατιωτικών δυνάμεων, καθώς και η καταστροφή του συριακού ελικοπτέρου, αποτελούν λόγο για σύγκρουση με τις τουρκικές και φιλοτουρκικές δυνάμεις.

Αυτή η σύγκρουση των τουρκικών τακτικών δυνάμεων με Ρώσους μισθοφόρους φοβίζει την Άγκυρα όσο τίποτα αυτήν την στιγμή, διότι μια νέα εικόνα με νέα τουρκικά φέρετρα στα τουρκικά ΜΜΕ θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμα και εξέγερση στο εσωτερικό της χώρας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι Ρώσοι μισθοφόροι (που δεν ανήκουν στο ρωσικό υπουργείο άμυνας και ως εκ τούτου η Άγκυρα δεν μπορεί να υποβάλει αξιώσεις ή ισχυρισμούς στη Μόσχα), ετοιμάζονται να επιτεθούν σε τουρκικές θέσεις, προκαλώντας πανικό και ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα για την Τουρκία.

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα pentapostagma.gr πατώντας εδώ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading