fbpx
Skip to content

Αποδεσμεύτηκαν 280 θέσεις προαγωγής Υπαξιωματικών της Εθνικής Φρουράς

Cyprus_ΠΕΖΙΚΟ-750x400.jpg

Με μια διαδικασία εξπρές, που δεν κράτησε περισσότερο από ένα λεπτό, οι βουλευτές της Επιτροπής Οικονομικών έδωσαν χθες τη συγκατάθεσή τους για αποδέσμευση συνολικά 280 θέσεων προαγωγής υπαξιωματικών στην Εθνική Φρουρά. Θέσεις, οι οποίες, θα αντιμετωπίσουν το χρονίζον πρόβλημα της στασιμότητας στην ανέλιξη των υπαξιωματικών.

Συγκεκριμένα, οι θέσεις προαγωγής που θα πληρωθούν, κατά βαθμό, είναι οι ακόλουθες:  ανθυπασπιστής Α’ (Κλ. Α11) – 21 θέσεις προαγωγής, ανθυπασπιστής Γ’ (Κλ. Α9) – 85 θέσεις προαγωγής, αρχιλοχίας  (Κλ. Α8) – 87 θέσεις προαγωγής και επιλοχίας (Κλ. Α7) – 87 θέσεις προαγωγής. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που κατέθεσε ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών το Υπουργείο Άμυνας, οι κενές θέσεις υπαξιωματικών ανέρχονταν στις 108, ωστόσο,  αποδεσμεύτηκαν 280 καθώς δημιουργήθηκαν 87 θέσεις προαγωγής στο βαθμό του επιλοχία και 85 θέσεις στο βαθμό του αρχιλοχία.

Μιχάλης Χατζηστυλιανού

Πηγή: philenews.com

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα stratiotikos.gr πατώντας εδώ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading