Skip to content

Γερμανία – Συμμορία μουσουλμάνων ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Έλληνα ομογενή “επειδή φορούσε σταυρό”

Σε δωρεά οργάνων προχώρησε η οικογένεια του 20χρονου Φίλιππου Τσάνη που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου ομάδα νεαρών στη Γερμανία, ενώ συγγενείς του περιέγραψαν τη στιγμή της επίθεσης.

Συγγενής του ομογενή που έμενε στο Μίντεν μίλησε στην εκπομπή «Tlive» και ανέφερε ότι «τον χτύπησαν στο κεφάλι, έπεσε κάτω το παιδί λιπόθυμο και εκεί συνέχισαν να το χτυπάνε στο κεφάλι. Πήγε στο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και διαπιστώθηκε πως ήταν κλινικά νεκρός».

Επίσης, υποστήριξε πως «το πιο άρρωστο είναι ότι αυτά τα ανεβάζουν σε βίντεο και καμαρώνουν για αυτά που κάνουν. Όλα αυτά τα παιδιά φορούσαν σταυρό και ήταν Χριστιανοί. Πριν τον Φίλιππο έγιναν ξανά τέτοιες επιθέσεις, τρομοκρατικές τις λέμε εδώ στη Γερμανία. Πριν τον Φίλιππο είχαν σκοτώσει έναν 26χρονο, επίσης όπως και έναν αστυνομικό».

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα newsbeast.gr πατώντας εδώ

Απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading