Skip to content

Ολοκλήρωση Τοποθέτησης Γέφυρας Μπέλεϋ για την Αντιμετώπιση των Επιπτώσεων της Κακοκαιρίας στην Θεσσαλία

Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση στρατιωτικής μεταλλικής γέφυρας τύπου Μπέλεϋ (BAILEY) ανοίγματος 120 ποδών και φέρουσας ικανότητας τροχοφόρων οχημάτων έως 10 τόνων, στα Στουρναραίικα Τρικάλων η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη της Μονάδας Μελετών και Κατασκευών του ΓΕΕΘΑ (ΓΕΕΘΑ/ΜΟΜΚΑ), από κλιμάκια του 730 Τάγματος Μηχανικού και του 747 Ειδικού Τάγματος Μηχανικού.

Μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης γέφυρας τύπου Μπέλεϋ στα Καλά Νερά Μαγνησίας, με την οποία αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο Βόλος – Νότιο Πήλιο, η δεύτερη κατά σειρά τοποθέτηση αντίστοιχου τύπου γέφυρας, αποκαθιστά την κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Πύλη – Στουρναραίικα του Δήμου Πύλης.

Το ΓΕΕΘΑ εξακολουθεί να συνδράμει καθοριστικά στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κακοκαιρίας που έπληξε την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας με προσωπικό, μέσα και υλικά, συντρέχοντας στο πλευρό των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται από τις συνέπειες της πρωτοφανούς φυσικής καταστροφής.

Πηγή

Απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading