fbpx
Skip to content

Δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Ανάμεσα στους προσαχθέντες ο δράστης εκτιμά η ΕΛ.ΑΣ – Τον ψάχνουν μέσω DNA

Τον άνθρωπο που μαχαίρωσε θανάσιμα τον 29χρονο Μιχάλη, οπαδό της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ τα ξημερώματα της Τρίτης (08/08) αναζητούν οι Αρχές. Ο 29χρονος δέχθηκε τυφλή οπαδική επίθεση από χούλιγκαν της Κροατικής Ντιναμό Ζάγκεμπ έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και μαχαιρώθηκε στο βραχίονα του χεριού του. Το μαχαίρι τύπου καραμπίτ έπληξε αρτηρία με αποτέλεσμα την ακατάσχετη αιμορραγία που οδήγησε στο θάνατό του.

Οι αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το Πρώτο Πρόγραμμα, εκτιμούν πως ο δολοφόνος του Μιχάλη είναι ανάμεσα στους προσαχθέντες.

Ως εκ τούτου, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ προχωρούν αυτή την ώρα στην συλλογή των αποτυπωμάτων τους και του γενετικού υλικού τους με στόχο να ταυτοποιηθούν με όσα βρεθήκαν πάνω στη σορό του άτυχου 29χρονου και να εντοπιστεί ο δράστης της δολοφονίας.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 έχουν μπει και βίντεο από κάμερες της περιοχής.

Γιάννης Οικονόμου για τη δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Τραγική αποτυχία για την ΕΛ.ΑΣ

Για «τραγική επιχειρησιακή αποτυχία» της ΕΛ.ΑΣ. έκανε λόγο ο πολιτικός της προϊστάμενος, Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας φιλοξενούμενος στον Alpha, τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή σε επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ερωτώμενος σχετικά με το τι συνέβη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, σημείωσε: «Αυτό θα είναι το αποτέλεσμα της ΕΔΕ που διατάξαμε. Τα όσα συνέβησαν χθες, με τον τραγικό χαμό αναδεικνύουν δύο φοβερά αντιφατικά πρόσωπα της ΕΛΑΣ. Ενώ στις συλλήψεις υπήρχε επάρκεια, συνελήφθησαν 98 με υψηλή πιθανότητα ανάμεσα σ’ αυτούς να είναι ο δολοφόνος, στον τομέα της πρόληψης είχαμε μια τραγική αποτυχία».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μίλησε για πρωτοφανή επιχειρησιακά σφάλματα: «Τραγική αποτυχία τελείως ξένη, για τις αποδόσεις και την αποτελεσματικότητα της ΕΛΑΣ. Υπήρχαν πληροφορίες που δεν αξιοποιήθηκαν, πρωτοφανή επιχειρησιακά σφάλματα, υπήρχαν άνθρωποι που έφτασαν από το Ζάγκρεμπ χωρίς να τους σταματήσει κανείς. Ήδη αποδόθηκαν οι πρώτες ευθύνες.

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα newsbeast.gr πατώντας εδώ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading