fbpx
Skip to content

OceanGate για υποβρύχιο Titan: «Νεκροί και οι πέντε επιβάτες», λέει σε επίσημη ανακοίνωση η εταιρία

Το CNN μετέδωσε νωρίτερα ότι τα συντρίμμια που βρέθηκαν είναι μέρος του εξωτερικού περιβλήματος του Titan.

Αναλυτικά, η OceanGate, (εταιρία στην οποία ανήκε το βαθυσκάφος Titan), ανακοίνωσε ότι οι επιβάτες του βαθυσκάφους με προορισμό το ναυάγιο του Τιτανικού είναι δυστυχώς νεκροί.

«Πιστεύουμε ότι ο διευθύνων σύμβουλός μας Στόκτον Ρας, ο Σαχζάντα Ντάουντ και ο γιος του Σουλεμάν Ντάουντ, ο Χάμις Χάρντινγκ και ο Πολ-Ανρί Ναρτζολέτ, έχουν δυστυχώς χαθεί», ανέφερε η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.

«Οι σκέψεις μας είναι με αυτές τις πέντε ψυχές και κάθε μέλος των οικογενειών τους κατά τη διάρκεια αυτής της τραγικής στιγμής. Θρηνούμε για την απώλεια της ζωής και της χαράς που πρόσφεραν σε όλους όσους γνώριζαν».

Η εταιρεία πρόσθεσε:

«Αυτή είναι μια εξαιρετικά θλιβερή στιγμή, θρηνούμε για αυτή την απώλεια. Ολόκληρη η οικογένεια της OceanGate είναι βαθιά ευγνώμων για τους αμέτρητους άνδρες και γυναίκες από πολλούς οργανισμούς της διεθνούς κοινότητας που έσπευσαν ευρείες πηγές και εργάστηκαν τόσο σκληρά σε αυτή την αποστολή.

Εκτιμούμε τη δέσμευσή τους για την ανεύρεση αυτών των πέντε εξερευνητών και τις ημέρες και νύχτες ακούραστης εργασίας τους για την υποστήριξη του πληρώματός μας και των οικογενειών τους.

Ζητάμε με σεβασμό να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή αυτών των οικογενειών κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ οδυνηρής περιόδου».

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα dikaiologitika.gr πατώντας εδώ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading