Skip to content

Αλκιβιάδης Στεφανής: Αυτοπαγιδεύτηκε ο Ερντογάν – Έτοιμη για κάθε σενάριο η Ελλάδα

Την άποψη πως ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αυτοπαγιδεύτηκε με τη φρασεολογία και τις απειλές του για την Ελλάδα με αποτέλεσμα τώρα να τη χρησιμοποιούν σε βάρος του όλα τα κόμματα της τουρκικής αντιπολίτευσης, εξέφρασε ο τέως υπουργός Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Στεφανής τόνισε ότι η Ελλάδα δεν είναι σαν άλλα κράτη, αλλά είναι ισχυρή, με συμμαχίες και φιλίες, με εξαιρετικές Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας και συνεπώς «δεν είναι ένας εύκολος αντίπαλος, αυτό επιχειρησιακά ο κ. Ερντογάν σίγουρα το μετρά».

Προειδοποίησε μάλιστα τον Τούρκο πρόεδρο, πως αν υλοποιήσει τις απειλές του όπως τον παροτρύνει η αντιπολίτευση και αποτύχει, «η εξέλιξη θα είναι οδυνηρή για τον ίδιο προσωπικά».

Χαρακτήρισε λάθος και εφησυχασμό να αποδίδεται η επιθετικότητα της Τουρκίας στην προεκλογική περίοδο ή να πιστεύουμε ότι η μετά-Ερντογάν θα είναι καλύτερη για την Ελλάδα. «Είτε μείνει, είτε φύγει (ο Ερντογάν) αυτή είναι η στρατηγική της Τουρκίας» τόνισε.

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα newsbeast.gr πατώντας εδώ

Απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading