Skip to content

Κυριάκος Μητσοτάκης: Σήμερα η δήλωση για τις παρακολουθήσεις, στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναμένεται να τοποθετηθεί σήμερα με δήλωσή του για την υπόθεση των παρακολουθήσεων. Μια παρέμβαση που κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική για τις πολιτικές εξελίξεις.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για υπόθεση των παρακολουθήσεων καθώς και για την απόπειρα υποκλοπής που έχει καταγγείλει ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ζήτημα που έχει βάλει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Η κυβέρνηση, όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απαντά θετικά τόσο στη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για το θέμα των υποκλοπών όσο και στην εκ νέου σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Ο Γιάννη Οικονόμου διαμηνύει ότι η κυβέρνηση θα κινηθεί στο πλαίσιο της θεσμικής νομιμότητας και με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον ενώ από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας κάνει λόγο για «πρακτικές μαφίας» και «κοινούς εκβιαστές».

Το απόγευμα της Κυριακής, ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε νέα επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την υπόθεση της παρακολούθησης του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι «έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί, όπως κάθε κατηγορούμενος».

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα dikaiologitika.gr πατώντας εδώ

Απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading