fbpx
Skip to content

Συνεχίζει τις προκλητικές δηλώσεις ο Τατάρ: “Η Κύπρος δεν θα γίνει ποτέ ελληνικό νησί”

«Η Κύπρος δεν θα γίνει ποτέ ελληνικό νησί» επανέλαβε ο τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ. Μία δήλωση που ήρθε με αφορμή την ημέρα της 1ης Αυγούστου που στα κατεχόμενα γιορτάζεται η «αντίσταση των τ/κ», η ημέρα κατάληψης της Κύπρου από τους Οθωμανούς το 1571, της ίδρυσης της ΤΜΤ, απέναντι στην ΕΟΚΑ, καθώς και των «δυνάμεων ασφαλείας».

Ο Τατάρ όπως αναφέρει η Yeni Bakis, σημείωσε ότι η διαδρομή από την κατάληψη της Κύπρου από το Οθωμανούς στο σήμερα δεν ήταν εύκολη και ότι σε κάθε στάδιο αυτών των περιόδων υπήρξε αντίσταση και αυτοθυσία εκ μέρους του «λαού».

Όπως είπε «οι αγωνιστές μας και τα Μεχμετσίκ μας κείτονται σε αυτά τα χώματα αγκαλιασμένοι. Η πατρίδα μας και το κράτος μας είναι παρακαταθήκη των ιερών πεσόντων μας προς εμάς. Δεν θα παραβιάσουμε ποτέ αυτή την παρακαταθήκη, θα την προστατεύσουμε και θα την εξυψώσουμε. Δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ την πατρίδα μας, την κυριαρχία μας, το κράτος μας […]

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα pentapostagma.gr πατώντας εδώ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading