fbpx
Skip to content

Χαρδαλιάς: Για τις προσλήψεις προσωπικού στο ΝΙΜΤΣ και το 401

Τις ενέργειες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τη στελέχωση του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ) και του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών (401 ΓΣΝΑ) υπογράμμισε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς απαντώντας σε ερωτήσεις που κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ, Νίκος Παπαναστάσης και Θανάσης Παφίλης, με θέματα “Προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ)” και “Στελέχωση του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών (401 ΓΣΝΑ) με μόνιμο νοσηλευτικό προσωπικό”.

Κατά τον ετήσιο προγραμματισμό προσλήψεων, τακτικού και εποχικού, πολιτικού προσωπικού του προηγούμενου έτους και του τρέχοντος έτους που βρίσκεται σε εξέλιξη, τα Γενικά Επιτελεία και το ΝΙΜΤΣ υπέβαλαν τα αιτήματά τους με ιδιαίτερη προσοχή και ευαισθητοποίηση για την κάλυψη των πάγιων αναγκών σε υγειονομικό προσωπικό των νοσοκομείων αρμοδιότητας υπουργείου Εθνικής Άμυνας, εντός του πλαισίου της δημοσιονομικής πολιτικής, υπογράμμισε ο Ν. Χαρδαλιάς.

Εξήγησε ότι έχει εγκριθεί “η κίνηση της διαδικασίας για πρόσληψη 138 μονίμων υπαλλήλων διαφόρων κλάδων και κατηγοριών” ενώ “επίκειται η έκδοση σχετικής προκήρυξης από το ΑΣΕΠ”. Όπως είπε, οι 59 προσλήψεις αφορούν στην κάλυψη αναγκών σε προσωπικό των στρατιωτικών νοσοκομείων και των τριών Γενικών Επιτελείων.

Ειδικότερα, για το ΝΙΜΤΣ, έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την πρόσληψη 21 μονίμων υπαλλήλων διάφορων κλάδων και κατηγοριών ενώ “μέσω του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας ολοκληρώθηκε η μετάταξη, από διάφορους τομείς του Δημοσίου, 5 ατόμων και η απόσπαση ενός ατόμου στο ΝΙΜΤΣ”.

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα pentapostagma.gr πατώντας εδώ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading