fbpx
Skip to content

Ετοιμάζουν προσφυγές κατά της Άγκυρας οι Αμερικανοαρμένιοι

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις μετά την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων από τον Μπάιντεν, καθώς οι Αρμένιοι είναι έτοιμοι για προσφυγές κατά της Τουρκίας!

«H νομική διαδικασία έχει ξεκινήσει, είναι μία πολύ σημαντική εξέλιξη, το πρώτο βήμα έγινε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Θα γίνουν οσονούπω αγωγές στα δικαστήρια των ΗΠΑ εναντίον της τουρκικής κυβέρνησης», ανέφερε ο Aρουτίν Χαρτουνιάν στο Open, νομικός και στέλεχος της αμερικανοαρμενικής κοινότητας.

Η Τουρκία πλέον θα ”πληρώσει” το τίμημα, καθώς η ανακοίνωση Μπάιντεν δεν έγινε μόνο για ιστορικούς λόγους, αλλά και για πρακτικούς, καθώς οι Αρμένιοι έτοιμαζαν εδώ και καιρό προσφυγές κατά της Άγκυρας και τώρα πλέον έχουν το ”πράσινο φως” από την Ουάσιγκτον.

Ταυτόχρονα, η συζήτηση για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων έχει ανοίξει και στο Ισραήλ, με τα μεγαλύτερα ΜΜΕ να αναφέρουν πλέον πως ήρθε η στιγμή για να ψηφίσει η Κνεσέτ (βουλή) ψήφισμα υπέρ των Αρμενιών!

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα pentapostagma.gr πατώντας εδώ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading