Skip to content

Τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν πως Ελληνικά F-16 παρενόχλησαν το ”ΤΣΕΣΜΕ”

Δεν έχουν τέλος τα τουρκικά fake news. Όπως ανέφερε το pentapostagma, τα τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν πως Ελληνικά F-16 παρενόχλησαν το ”ΤΣΕΣΜΕ”.

Κύριος στόχος της Άγκυρας ήταν να δημιουργήσει κλίμα και στη διεθνή σκηνή.

Οι πρώτες αντιδράσεις

Cihat Yaycı: ”Είναι μια εχθρική πράξη, μια σαφής παραβίαση του διεθνούς δικαίου. Αυτή η παρενόχληση δημιουργεί το δικαίωμα αυτοάμυνας, πρέπει να αναφερθεί το περιστατικό αμέσως στον ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ.”

Can Erenoğlu: ”Η Ελλάδα εάν θέλει ειρήνη, θα πρέπει να μπει στο τραπέζει των διαπραγματεύσεων, διαφορετικά, ο ελληνικός λαός θα υποφέρει περισσότερο!”

Tαυτόχρονα είχαμε αντιδράσεις και από το AKP, το οποίο θέλει τιμωρία της Ελλάδας για το περιστατικό.

Τι αναφέρουν ελληνικές στρατιωτικές πηγές:

Τις τουρκικές διαρροές και τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου διαψεύδουν κατηγορηματικά ελληνικές στρατιωτικές πηγές, που αναφέρουν ότι στην περιοχή υπάρχουν μεν μαχητικά F-16, αλλά ουδέποτε πέρασαν σε χαμηλό ύψος πάνω από το «Τσεσμέ» και πολύ περισσότερο ουδέποτε πέταξαν «αερόφυλλα».

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα pentapostagma.gr πατώντας εδώ


Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading