fbpx
Skip to content

Δήλωση ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου και ΥΠΑΜ Κύπρου για την Τριμερή Διακρατική Άσκηση Ελλάδος – Κύπρου – ΗΠΑ

Με αφορμή τη συνεκπαίδευση μεταξύ Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων Ναυτικού της Ελλάδος, της Κύπρου και των ΗΠΑ, από τις 11 έως τις 29 Ιανουαρίου 2021 στη θαλάσσια περιοχή της Σούδας, στην Κρήτη, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η ένταξη των κυπριακών δυνάμεων δημιούργησε την ευκαιρία να επεκταθούν οι επιχειρησιακές μας δυνατότητες και οι συνεργασίες με φίλιες χώρες – εταίρους στην περιοχή. Είμαστε πιο ισχυροί όταν δουλεύουμε συλλογικά στο πλαίσιο κοινών στρατιωτικών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων».

Ο Υπουργός Αμύνης της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Χαράλαμπος Πετρίδης ανέφερε ότι τέτοιες κοινές ασκήσεις παρέχουν ανεκτίμητες εμπειρίες για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και ως εκ τούτου το Υπουργείο Άμυνας της Κύπρου προσβλέπει σε παρόμοιες πρωτοβουλίες στο μέλλον, οι οποίες συμβάλλουν στην ενίσχυση της ασφάλειας και σταθερότητας στην περιοχή.

Από τη σελίδα του ΥΠΕΘΑ mod.mil.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading