Skip to content

Νέα επίθεση Ερντογάν στον Μακρόν: Αν αγαπάει τους Αρμένιους, να τους δώσει εδάφη στη Μασσαλία

«Η Γαλλία δεν τηρεί αντικειμενική στάση»

Σκληραίνει η κόντρα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Εμανουέλ Μακρόν, με τους δύο άνδρες να δείχνουν ότι δεν συμπαθούν ο ένας τον άλλο.

Σε πρόσφατη του τοποθέτηση ο πρόεδρος της Τουρκίας ειρωνεύτηκε τον Γάλλο ομόλογό του αναφορικά με τη στάση του στο θέμα της Αρμενίας, σημειώνοντας ότι «αν η Γαλλία αγαπάει τόσο πολύ τους Αρμένιους, μπορεί να δώσει μέρος των εδαφών της όπως την Μασσαλία».

Επιπλέον, ο Ερντογάν χαρακτήρισε «μέρος του προβλήματος» τη Γαλλία, υπογραμμίζοντας ότι παρόμοιες κινήσεις είχε κάνει και στη Λιβύη.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας πριν από λίγες ημέρες είχε πει ότι «η ελπίδα μου είναι ότι η Γαλλία θα απαλλαγεί από το πρόβλημα Μακρόν το συντομότερο δυνατόν», με τον Γάλλο πρόεδρο να ζητά «σεβασμό», τονίζοντας ότι ο Ερντογάν «περιορίζει τις ελευθερίες του τουρκικού λαού».

Άρθρο της σελίδας newsbeast.gr

Απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading