fbpx
Skip to content

Ήρθε η ώρα της Συρίας μετά την Αρμενία;

Μεγάλη στρατιωτική συγκέντρωση της Τουρκίας στη Συρία, η Τουρκία στέλνει ενισχύσεις στις θέσεις τους στην «ζώνη απο-κλιμάκωσης»

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων παρακολούθησε την είσοδο νέων στρατιωτικών ομάδων των τουρκικών δυνάμεων μέσω της διέλευσης Kafr Losin, βόρεια του Idlib.

Η μηχανοκίνητη πορεία αποτελείται από 20 οχήματα, που μεταφέρουν στρατιωτικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό, που κατευθύνονται προς στρατιωτικούς σταθμούς στην περιοχή «Πούτιν-Ερντογάν».

Ο αριθμός των στρατιωτικών οχημάτων που εισήλθαν στη συριακή περιοχή από την έναρξη της νέας κατάπαυσης του πυρός έφτασε τα 7.490 και μαζί με αυτά επιπλέον χιλιάδες Τούρκοι στρατιωτικοί.

Από τις 2 Φεβρουαρίου έως σήμερα, ο αριθμός των φορτηγών και των στρατιωτικών οχημάτων που έφτασαν στη «ζώνη απο-κλιμάκωσης» αυξήθηκε σε περισσότερα από 10.825 τουρκικά φορτηγά και στρατιωτικά οχήματα που έφτασαν στο έδαφος της Συρίας, μεταφέροντας δεξαμενές, μεταφορείς προσωπικού, θωρακισμένα οχήματα και κινητές αλεξίσφαιρες καμπίνες και στρατιωτικά ραντάρ.

Μετάφραση της σελίδας syriahr.com

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading