fbpx
Skip to content

Μητσοτάκης: Το δίλημμα είναι «αυτοπροστασία ή καραντίνα»

«Το δίλημμα είναι αυτοπροστασία ή καραντίνα και γνωρίζοντας τις συνέπειες της δεύτερης, έχουμε καθήκον να επιλέξουμε την πρώτη» τόνισε με νόημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο νέο μήνυμά του προς τον ελληνικό λαό. Ο πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι «πρέπει να τηρούμε αποστάσεις, να ακολουθούμε την ατομική υγιεινή και να φοράμε μάσκα μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο. Η μάσκα είναι το εμβόλιο μέχρι το εμβόλιο».

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «ο ιός είναι παρών και πολύ πιο θανατηφόρος από την εποχική γρίπη. Όσο δεν υπάρχει εμβόλιο και θεραπεία πρέπει να μάθουμε να ζούμε μαζί του, αλλάζοντας όμως σημαντικά την καθημερινότητά μας.

DD454991-386C-439F-A973-B257BF5EAD75

Το κάνουμε για να προστατέψουμε όχι μόνο τους εαυτούς μας αλλά και όσους αγαπάμε, ιδιαίτερα τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας αλλά και τον καθένα. Γατί αυτό που σε έναν 20άρη μπορεί να είναι ένας απλός πονόλαιμος μπορεί να οδηγήσει τον φίλο του ή τη φίλη του στην εντατική, μπορεί να αποβεί μοιραίο για τον πατέρα του ή τον παππού του».

Και συνέχισε: «Τώρα όμως είμαστε πιο έτοιμοι και ξέρουμε ποια μέτρα αποδίδουν περισσότερο. Παρά την τελευταία αύξηση των κρουσμάτων η Ελλάδα εξακολουθεί να τα πηγαίνει συγκριτικά πολύ καλύτερα από τις περισσότερες και πλουσιότερες χώρες του κόσμου.

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα newsbeast.gr πατώντας εδώ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading