fbpx
Skip to content

Επίθεση Ερντογάν κατά Ελλάδας και Γαλλίας – Οι λαοί τους θα πληρώσουν το τίμημα

Συνεχίζεται η πολεμική ρητορική του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανήμερα της Γιορτής της Νίκης, εθνικής γιορτής των Τούρκων.

Ο Τούρκος πρόεδρος σύμφωνα με το cyprustimes μιλώντας νωρίς το απόγευμα της Κυριακής σε τελετή απονομής διπλωμάτων σε πτυχιούχους στρατιωτικής σχολής, ξεπέρασε κάθε όριο προκλητικότητας, απευθυνόμενος ευθέως στον ελληνικό λαό και απειλώντας: «Αποδέχονται οι Έλληνες αυτό που θα τους συμβεί λόγω των φιλόδοξων και ανίκανων ηγετών τους;», είπε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν, όπως αναφέρει η Hurriyet, ρίχνοντας περαιτέρω λάδι στη φωτιά.

DD454991-386C-439F-A973-B257BF5EAD75

«Το βέλος έχει φύγει από το τόξο και σίγουρα θα βρει το στόχο του», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Τουρκίας για να συνεχίσει: «Απειλές κατά των δικαιωμάτων και των συμφερόντων μας στην περιοχή, ιδίως στις περιοχές της Μεσογείου και του Αιγαίου, έχουν προστεθεί στον αγώνα μας κατά της τρομοκρατίας».

Ο Ερντογάν κατά την ομιλία του αναρωτήθηκε: «Αποδέχεται ο ελληνικός λαός ό, τι θα του συμβεί εξαιτίας των φιλόδοξων και ανίκανων ηγετών του; Γνωρίζει ο γαλλικός λαός ότι θα πληρώσει το τίμημα λόγω των φιλόδοξων και ανίκανων ηγετών του;»

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα newsbeast.gr πατώντας εδώ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading