fbpx
Skip to content

Τσιόδρας για κορονοϊό: 35 νέα κρούσματα, 387 συνολικά – Πέμπτος νεκρός στην Ελλάδα

ncov 2019

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας, κατά την ενημέρωση του στους ιατρικούς συντάκτες για τον COVID-19, ανακοίνωσε ότι υπάρχουν 35 νέα κρούσματα και ένας νεκρός, ο πέμπτος, στην Ελλάδα.

Πέμπτος νεκρός από κορονοϊό στην Ελλάδα, ενώ με τα σημερινά 35 κρούσματα, ανέρχονται συνολικά σε 387, ενώ νοσηλεύονται 70 και 11 διασωληνωμένοι. Έχουν ελεγχθεί 4.900 δείγματα και 14 συμπολίτες μας έχουν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

DD454991-386C-439F-A973-B257BF5EAD75

Σε ερώτηση γιατί έχει μειωθεί η καραντίνα στους εργαζόμενους στην Υγεία σε 7 ημέρες, ο κ. Τσιόδρας απάντησε ότι ο λόγος είναι ότι στις 7 ημέρες όσοι έχουν έρθει σε επαφή θα εκδηλώσουν συμπτώματα. Είναι πολύ σημαντικό το σύστημα υγείας να αντέξει και να σταθεί στα πόδια του. Οι 7 μέρες είναι ένας γενικός κανόνας – δεν μπορούμε να τηρούμε το 14ήμερο γιατί το σύστημα θα καταρρεύσει.

Είχε προηγηθεί δραματικό διάγγελμα από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την ραγδαία διασπορά του κορονοϊού όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και παγκοσμίως.

Μιλώντας ενώπιον του ελληνικού λαού τόνισε πως «βρισκόμαστε σε πόλεμο με αόρατο εχθρό» καλώντας όλους τους πολίτες της χώρας να μείνουν πιστοί στις οδηγίες της ελληνικής κυβέρνησης.

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα dikaiologitika.gr πατώντας εδώ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading