fbpx
Skip to content

Συνοριοφύλακες: Νέα προκήρυξη για 800 προσλήψεις στα νησιά του Αιγαίου

border guard 2

Προκηρύχθηκε σήμερα από τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη, ο διαγωνισμός για την πρόσληψη 800 συνοριακών φυλάκων για τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Σημειώνεται ότι και σε αυτό τον διαγωνισμό, όπως και για την πρόληψη συνοριακών φυλάκων για τον Έβρο, που προκηρύχθηκε πριν από λίγες μέρες, ισχύει η εντοπιότητα, καθώς αναφέρεται σαφώς, μεταξύ άλλων, ότι «δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν οι Έλληνες/ίδες πολίτες (άνδρες και γυναίκες), που κατοικούν την τελευταία διετία ή κατοικούσαν από τη γέννησή τους και μέχρι τη συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους σε περιοχές της Περιφέρειας, στην οποία υπάγεται η Περιφερειακή Ενότητα ή νησί, όπου προκηρύχθηκαν θέσεις πρόσληψης Συνοριακών Φυλάκων ορισμένου χρόνου και λειτουργούν ή πρόκειται να λειτουργήσουν Υπηρεσίες Διαχείρισης Μετανάστευσης και Συνοριακής Φύλαξης και Προαναχωρησιακά Κέντρα Κράτησης Αλλοδαπών».

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα enoplos.gr πατώντας εδώ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading