Skip to content

Υπερεργασία Στρατιωτικών έπειτα από 24ωρες υπηρεσίες

adeies stratiwtikwn

Ουκ ολίγες ερωτήσεις εκκρεμούν στην Βουλή των Ελλήνων να απαντηθούν, σχετικά με την υπερεργασία των Στρατιωτικών έπειτα από 24ωρες υπηρεσίες.

Ήτοι οι υπ’ αριθ.:

1) Η -59- από 11/9/2019 και
2) Η -126- από 26/9/2019 αναφορές (σσ. είναι οι μόνες που δεν έχουν απαντηθεί για όλο τον μήνα Σεπτέμβριο από το ΥΕΘΑ),
3) Η -203- από 11/10/2019 αναφορά και
4) Η -1568 απο 30/10/2019 ερώτηση.

Ελπίζουμε, αυτήν η οποία καθυστέρηση απάντησης, να οφείλεται στο γεγονός μελέτης ώστε να τροποποιηθεί η σχετική Υπουργική Απόφαση, ώστε να χορηγούνται οι προβλεπόμενες απαλλαγές στο προσωπικό, 2 για 24ωρη καθημερινής και 3 έπειτα από Αργία, προκειμένου να μην υπερβαίνει το προσωπικό το προβλεπόμενο, νομοθετημένο για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΥΣ, 40ωρο .

Αλλιώς θα μιλάμε για ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΓΑΤΟΏΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΎΛΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ. Ιδωμεν….

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα enoplos.gr πατώντας εδώ

Απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading