fbpx
Skip to content

Ομαδική ασφάλιση υγείας και ζωής για 24.000 εργαζόμενους του Σκλαβενίτη

sklav

Aπό την 1η Νοεμβρίου 2019 τίθεται σε ισχύ πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης Ζωής και Υγείας για τους περίπου 24.000 εργαζομένους της εταιρείας Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης.

Το εν λόγω ομαδικό συμβόλαιο στο οποίο συμμετέχουν 3 ασφαλιστικές εταιρείες αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αλλαγές που φέρει η ανανέωση της επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης με το Σωματείο εργαζομένων της αλυσίδας και ίσως πρόκειται για το μεγαλύτερο ασφαλιστικό συμβόλαιο Ζωής & Υγείας των τελευταίων ετών μαζί με αυτό των στρατιωτικών.

Το πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης θα ισχύει για όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας, ανεξαρτήτως της θέσης ή των ετών προϋπηρεσίας τους και το συνολικό κόστος θα καλυφθεί αποκλειστικά από την επιχείρηση.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, όσοι εργαζόμενοι επιθυμούν θα έχουν την δυνατότητα να ασφαλίσουν και μέλη της οικογενείας τους, με ιδιαίτερα χαμηλό οικονομικό αντίκτυπο.

Αυτή η επιπρόσθετη παροχή, αποτελεί μέρος της υπάρχουσας Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, η οποία ανανεώθηκε και υπεγράφη από την επιχείρηση και τα πιο αντιπροσωπευτικά Σωματεία Εργαζομένων της.

Στην ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων στην Ε.Υ. Σκλαβενίτη αναφέρει:

Συνάδελφοι, σίγουρα η σύμβαση αυτή δεν είναι εκείνη που θα καλύπτει όλες τις πραγματικές μας ανάγκες. Είναι όμως μια σύμβαση που ειδικά για τους εργαζόμενους της πρώην Μαρινόπουλος και όχι μόνο, συνεχίζει να διασφαλίζει στο ακέραιο όλα τους τα δικαιώματα αλλά και να τα διευρύνει. Αυτή η σύμβαση αλλά και ότι έχει πετύχει το Σωματείο μας από την απόφαση εξυγίανσης μέχρι και σήμερα, αποδεικνύει με τον πιο ολοφάνερο τρόπο ότι όταν οι εργαζόμενοι είναι ενωμένοι και σωστά προσανατολισμένοι γύρω από το Σωματείο τους και δεν είναι επιρρεπείς είτε σε διάφορες σειρήνες είτε σε «τοξικές καταστροφολογίες», μπορούν ακόμη και κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες να πετύχουν πολλά”.

Δείτε το Ομαδικό Πρόγραμμα Ασφάλισης των Ενόπλων Δυνάμεων πατώντας εδώ και ενημερωθείτε για τις παροχές που ισχύουν για τους συναδέλφους.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading