Skip to content

Ο λόγος που θα βρίσκεται στον ουρανό της Σάμου από σήμερα το Ζέπελιν

zepelin greece.jpg

Πρεμιέρα κάνει σήμερα πάνω από τη Σάμο το αερόπλοιο Ζέπελιν, το οποίο θα επιτηρεί από αέρος τα θαλάσσια σύνορα της χώρας μας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «το Έθνος».

Το ζέπελιν, μήκους 35 μέτρων , του οποίου τη διαχείριση θα αναλάβουν η Frontex, το Λιμενικό και η Αστυνομία. Το αερόπλοιο φέρει ραντάρ και θερμικές κάμερες, τα οποία δίνουν ζωντανά εικόνα στα επιχειρησιακά κέντρα των ελληνικών Αρχών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στόχος είναι να εποπτεύονται οι μεταναστευτικές ροές και να συλλέγονται πληροφορίες για τα δίκτυα των διακινητών προσφύγων και μεταναστών. Οι δοκιμές για τη λειτουργία των συστημάτων του ζέπελιν ολοκληρώθηκαν την περασμένη Παρασκευή και από σήμερα και για 28 μέρες θα πετάει πάνω από το νησί της Σάμου.

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα enoplos.gr πατώντας εδώ

Απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading