fbpx
Skip to content

Κινητές Αστυνομικές Μονάδες διατίθενται για τους πολίτες στις πληγείσες από τις πυρκαγιές περιοχές

mati fwtia.jpg

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών στις περιοχές της Αττικής που επλήγησαν από τις πυρκαγιές η Ελληνική Αστυνομία διαθέτει Κινητές Αστυνομικές Μονάδες για τη διεκπεραίωση καθημερινών θεμάτων διοικητικής φύσεως, πέραν των περιπολιών τάξης, ασφάλειας και τροχαίας που ήδη δραστηριοποιούνται στα σημεία αυτά. Ειδικότερα, διατίθενται δύο στελεχωμένα οχήματα τύπου βαν που θα λειτουργούν καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου, ως Κινητές Αστυνομικές Μονάδες (Κ.Α.Μ.), ένα στο δήμο Ραφήνας – Πικερμίου και ένα στο δήμο Μεγαρέων.

Σημειώνεται ότι από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. εκδόθηκαν οδηγίες προς τις αρμόδιες αστυνομικές Υπηρεσίες, ώστε να συνδράμουν με υπηρεσιακά οχήματα ανήμπορους πολίτες για τη μετάβασή τους στις αρμόδιες αρχές έκδοσης ταυτότητας. Επίσης, σε περιπτώσεις ατόμων που νοσηλεύονται σε δημόσια ή ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα ή αδυνατούν να μεταβούν στις αρμόδιες αρχές έκδοσης, λόγω νόσου ή κινητικών προβλημάτων, αρμόδιος υπάλληλος θα μεταβαίνει στον τόπο κατοικίας ή νοσηλείας για την παραλαβή των απαιτούμενων δικαιολογητικών και τη διεκπεραίωση της διαδικασίας, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα newsbeast.gr πατώντας εδώ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading