fbpx
Skip to content

Προσλήφθηκε με πλαστό έγγραφο στην Αεροπορία – Εντοπίστηκε 28 χρόνια μετά!

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ.jpgΜια απίστευτη ιστορία υπαλλήλου που χρησιμοποίησε πλαστό πιστοποιητικό γέννησης και εργαζόταν με αυτό στην Πολεμική Αεροπορία φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Armyvoice.gr!

Η γυναίκα εργαζόταν για πολλά χρόνια στην Πολεμική Αεροπορία ως πολιτικό προσωπικό. Πιο συγκεκριμένα εργαζόταν στο Συγκρότημα Εξυπηρέτησης Προσωπικού Αεροπορίας (ΣΕΠΑ) και έραβε στολές.

Ωστόσο, το 2017 η Προεδρική Φρουρά ζήτησε να ενισχύσει το δικό της ραφείο στολών κι ένα από τα άτομα που ενδιαφέρθηκαν και τελικά πήγε ήταν η εν λόγω υπάλληλος.

Πού να φανταζόταν ότι αυτή η μετάταξη θα της κόστιζε, καθώς με αφορμή την μετάταξη κινητοποιήθηκε ο τυπικός έλεγχος των πιστοποιητικών που είχε καταθέσει στην υπηρεσία.

Εκεί εντοπίστηκε ότι η ληξιαρχική πράξη γέννησης και το απολυτήριο του δημοτικού είχαν ασυμφωνία! Μετά από αυτό, στάλθηκε αίτημα από την υπηρεσία προς τον Δήμο Θέρμου Αιτωλοακαρανίας, με το ερώτημα εάν η ληξιαρχική πράξη που είχε εκδόσει το 1989 για την συγκεκριμένη γυναίκα είναι σωστή.

Η απάντηση που έστειλε τον Οκτώβριο ο Δήμος ανέφερε ότι ουδέποτε ο ληξίαρχος εξέδωσε πράξη γέννησης στο όνομα της συγκεκριμένης γυναίκας με ημερομηνία γέννησης το έτος 1955.

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα defence-issues.gr πατώντας εδώ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading