fbpx
Skip to content

Κοινωνικό μέρισμα: Παράταση και αύξηση των δικαιούχων

koinoniko-merisma-1.jpg

Η εφαρμογή www.koinonikomerisma.gr άνοιξε ξανά για την υποβολή αιτήσεων την Παρασκευή και θα κλείσει στις 26 Δεκεμβρίου, προκειμένου να διορθωθούν αδικίες και λάθη που έγιναν στην υποβολή των αιτήσεων για το κοινωνικό μέρισμα από συγκεκριμένες κατηγορίες πολιτών, όπως μονογονεϊκές οικογένειες, ανασφάλιστοι ηλικιωμένοι, μονοπρόσωπα νοικοκυριά.

Πέραν της παράτασης που δόθηκε στην υποβολή αιτήσεων για να συμπεριληφθούν επί πλέον κατηγορίες δικαιούχων που δεν πληρούσαν όλα τα κριτήρια αξιολόγησης κατά την προηγούμενη φάση της διαδικασίας, οι αλλαγές στην Κοινή υπουργική απόφαση για την απονομή του βοηθήματος που ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής καθιστούν περισσότερες μονογονεϊκές οικογένειες και ανασφάλιστους ειδικών κατηγοριών δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος.

Σύμφωνα με υπουργική απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης θα δοθούν πρόσθετα έως και 40 εκατ. ευρώ σε νέους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος.

Αυτό γίνεται για να συμπεριληφθούν επί πλέον κατηγορίες δικαιούχων που δεν πληρούσαν όλα τα κριτήρια αξιολόγησης κατά την προηγούμενη φάση της διαδικασίας.

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα cnn.gr πατώντας εδώ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading