fbpx
Skip to content

Νέο Μισθολόγιο: Κοινή συνεδρίαση για τις επιπτώσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας

misthologio stratiwtikwn.jpg

Κοινή συνεδρίαση εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας με τις Ένοπλες Δυνάμεις προαναγγέλλουν με ανακοίνωσή τους οι πρόεδροι των Ομοσπονδιών των ενστόλων, προκειμένου να αντιμετωπίσουν μαζί τα κοινά προβλήματα που έρχονται με το νέο μισθολόγιο.

Δείτε τι γράφουν στην ανακοίνωσή τους:

Συναντήθηκαν χθες, 04 Δεκεμβρίου 2017, οι Πρόεδροι των Ομοσπονδιών μας, προκειμένου να εξετάσουν τις παρενέργειες του νέου μισθολογίου ενόψει της εφαρμογής του το προσεχές χρονικό διάστημα, καθώς και την υφιστάμενη κατάσταση στις κρατήσεις των ασφαλισμένων και τους τρόπους αντιμετώπισης αυτών.

Είναι πλέον γεγονός ότι, όσα είχαν καταγγελθεί, έγκυρα και έγκαιρα, από πλευράς μας στην Κυβέρνηση, αναφορικά με τις επιπτώσεις και εν γένει την προχειρότητα του νέου μισθολογίου, έρχονται σήμερα να επαληθευτούν με το χειρότερο δυνατό τρόπο.

Ενώ δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση όλο αυτό το χρονικό διάστημα από τους αρμόδιους φορείς διαπιστώνουμε μια σειρά από νομοσχέδια και τροπολογίες (πολύ μεταγενέστερα της ψήφισης του νέου μισθολογίου) που ρυθμίζουν θέματα κρατήσεων και παροχών, εκ των οποίων κάποια ψηφίστηκαν και άλλα εκκρεμούν ακόμη, καθώς και κοινές υπουργικές αποφάσεις που αναμένονται να εκδοθούν πάλι με το ίδιο αντικείμενο.

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα armyvoice.gr πατώντας εδώ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading