fbpx
Skip to content

Θέλουμε έναν συνεργάτη

Write-Article-min.jpg

Μετά από μηνύματα σας, προσθέσαμε άλλες 2 κατηγορίες στο πεδίο Ειδήσεις, αυτές οι κατηγορίες είναι οι εξής:

  • Γυναίκα
  • Ανεξήγητα

Συνεχίστε να μας στέλνετε τις προτάσεις (πατήστε εδώ) και τα άρθρα σας (πατήστε εδώ) και εμείς θα προσπαθούμε καθημερινά να βελτιώνουμε τη σελίδα με βάση αυτά που μας ζητάτε.

Όσον αφορά το bug με την εμφάνιση των κατηγοριών στα κινητά αποκλειστικά, είμαστε ενήμεροι, δεν είναι σφάλμα, απλά λόγω της μικρότερης οθόνης δε μπορούν να εμφανιστούν οι κατηγορίες με διαφορετικό τρόπο. Το πρόβλημα λύνεται στα tablet αν το γυρίσετε στα πλάγια, αλλά για να διορθωθεί στα κινητά πρέπει να δημιουργήσουμε κανονική εφαρμογή και δυστυχώς το κόστος της για να λειτουργεί σωστά και συνέχεια, ξεπερνάει τα 100 ευρώ το μήνα, πράγμα απαγορευτικό για εμάς αυτή τη στιγμή με τα έξοδα που έχει η διατήρηση της σελίδας μας. :/ :/ :/  Δεν είναι όμως κάτι που αποκλείουμε, και ίσως αργότερα τη νέα χρονιά αν όλα πάνε καλά να το τολμήσουμε, αν έχουμε και την στήριξη σας!



Τέλος χρειαζόμαστε μια γυναίκα για να μας βοηθήσει εθελοντικά με άρθρα της που θα γράφει είτε η ίδια είτε θα βρίσκει από άλλες σελίδες και θα αφορούν τις γυναίκες και την καθημερινότητα τους. Όποια ενδιαφέρεται παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μας στον παρακάτω σύνδεσμο

Πατήστε εδώ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading