Skip to content

ΓΕΕΘΑ: ΕΔΕ για τη «διαρροή» απόρρητων εγγράφων του ΚΥΣΕΑ

upourgeio_ethnikis_amunas6.medium.jpg

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) διέταξε την Πέμπτη (23/11/2017) τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) για τη διακρίβωση των αιτίων και συνθηκών «διαρροής» διαβαθμισμένων εγγράφων του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ) σχετικά με την υπόθεση πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

Η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) διετάχθη έπειτα από επικοινωνία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ναυάρχου Ευαγγέλου Αποστολάκη, με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.
Τη σχετική διαταγή είχε γνωστοποιήσει προηγουμένως ο κ. Καμμένος, με ανάρτηση του στο Twitter, με την οποία διεμήνυε ότι «με τις Ένοπλες Δυνάμεις δεν θα παίξει κανένας ούτε θα τις εμπλέξει σε πολιτικό παιγνίδι. Ο Ελληνικός Λαός τις εμπιστεύεται».

Με πληροφορίες από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Άρθρο της σελίδας newsbomb.gr

Απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading