Skip to content

Θρίλερ με ορφανά αποτυπώματα στο νεκροταφείο που δολοφονήθηκε η Ζέμπερη

sadasas1

Νέα στοιχεία από τη δικογραφία για τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο Β’ Νεκροταφείο έρχονται να δημιουργήσουν ορισμένα ερωτηματικά.

Γίνεται λόγο για «άγνωστα» αποτυπώματα στο σημείο της δολοφονίας, ενώ τους αστυνομικούς απασχολεί μια περίεργη εξαφάνιση.

Καταρχήν η αναφορά στην ιατροδικαστική έκθεση για τα δολοφονικά χτυπήματα που δέχθηκε η άτυχη κοπέλα, έρχεται να απαντήσει στους ισχυρισμούς ότι ίσως η Δώρα να έπεσε μόνη πάνω στο μαχαίρι.

«Το θύμα ήταν σε πρηνή θέση, κανονικά ντυμένο, με διαμήκη τομή 15 εκατοστά στην αριστερή κοιλιακή χώρα, τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στο κεφάλι και στην πρόσθια και οπίσθια επιφάνεια του κορμού» σημειώνεται.

Η συγκεκριμένη γνωμάτευση περιέχεται σε άγνωστο τμήμα της δικογραφίας της υπόθεσης και όπως αναφέρει Το Βήμα, στον δικαστικό φάκελο αναδεικνύονται ακόμη μερικά νέα ενδιαφέροντα στοιχεία:

Ειδικότερα στον τόπο της επίθεσης βρέθηκαν αποτυπώματα αγνώστων ατόμων που δεν σχετίζονται ούτε με τον δράστη της δολοφονίας αλλά κι ούτε με άτομα που βρέθηκαν αργότερα στο ίδιο σημείο, μετά την ανακάλυψη του άψυχου σώματος της εφοριακού. Η ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει σαφή ένδειξη για εμπλοκή δεύτερου ατόμου στην επίθεση εναντίον της Ζέμπερη όμως εξετάζει περαιτέρω αυτά τα δεδομένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα newsbeast.gr πατώντας εδώ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.