fbpx
Skip to content

Οι Τούρκοι ψάχνουν τα ελληνικά υποβρύχια στο Αιγαίο

Οι Τούρκοι σήκωσαν το πρόσφατο απόκτημα του ναυτικού τους, το ATR-72MPA, αναζητώντας ελληνικά υποβρύχια στο Αιγαίο.

Αυτή τη φορά η πτήση του τουρκικού αεροσκάφους ΑΦΝΣ “διχοτομούσε” το Αιγαίο κάνοντας γνωστή την προκλητική απαίτηση της Άγκυρας για την Γαλάζια Πατρίδα, κάτι που έχει επαναληφθεί πριν κάποιο διάστημα εντός του Φεβρουαρίου.

Παρόλα αυτά, ούτε τώρα οι Τούρκοι κατάφεραν να εντοπίσουν ελληνικά υποβρύχια, τα οποία έχουν γίνει πραγματικά ο εφιάλτης τους.

Κάθε μέρα όμως η Άγκυρα προσπαθεί και με έναν καινούργιο τρόπο να διαπιστώσει που κρύβονται τα ελληνικά υποβρύχια και αν αυτά κινούνται κοντά στις ακτές τους.

Τα ελληνικά υποβρύχια, κρυμμένα στο βυθό τρομάζουν τους Τούρκους την ώρα που πολλές είναι οι επιτυχίες των Ελλήνων πιλότων επί των Τούρκων στον ουρανό καθώς και πάνω και κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, από την αρχή της ελληνοτουρκικής κρίσης.

Το σημερινό τουρκικό αεροσκάφος εισήλθε εντός του FIR Αθηνών στις 08:06 πμ και ήταν τύπου ATR C-72MPA (διακριτικό MARTI78, κωδ. TCB-751).

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα pentapostagma.gr πατώντας εδώ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading