fbpx
Skip to content

Πρόταση για καταβολή αποζημίωσης στο Στρατό Ξηράς για το μεταναστευτικό

«Έχει ήδη προωθηθεί προς το καθ’ ύλη αρμόδιο και συνερωτώμενο υπουργείο Οικονομικών το αίτημα του ΓΕΣ ώστε να εγκριθεί η σχετική ενίσχυση και να καταβληθεί η αποζημίωση μέχρι και το μήνα Ιούλιο στα στελέχη του Στρατού Ξηράς για τις υπηρεσίες αποτροπής των μεταναστευτικών ροών». Αυτό γνωστοποίησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Δερμεντζόπουλος.

DD454991-386C-439F-A973-B257BF5EAD75

Μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σημειώνει στην απάντηση του: «…προκειμένου να καταβληθεί η υπόψη αποζημίωση μέχρι και τον μήνα Ιούλιο 2020, το ΓΕΣ αιτήθηκε την περαιτέρω ενίσχυση του προϋπολογισμού του, λαμβάνοντας υπόψη ότι πρόκειται για έκτακτη δαπάνη που δεν είχε προβλεφθεί κατά τον αρχικό σχεδιασμό. Το συγκεκριμένο αίτημα εξετάστηκε αρμοδίως, από τις οικονομικές υπηρεσίες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, και ήδη έχει προωθηθεί προς το καθ’ ύλη αρμόδιο και συνερωτώμενο Υπουργείο Οικονομικών, ώστε να εγκριθεί η σχετική ενίσχυση».

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα newsbeast.gr πατώντας εδώ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading