fbpx
Skip to content

Πυρά ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ κατά της κυβέρνησης για τους συνταξιούχους και αναδρομικά

lefta

«Η σημερινή ανακοίνωση του κ. Μητσοτάκη για καταβολή των αναδρομικών, μόνο κατά το μέρος που αφορά τις κύριες συντάξεις, και όχι για το σύνολο των περικοπών που έχουν κριθεί αντισυνταγματικές από το ΣτΕ, αποτελεί διπλό εμπαιγμό για τις εκατοντάδες χιλιάδες των χαμηλοσυνταξιούχων. Πολλοί από αυτούς δεν θα λάβουν αναδρομικά ούτε 1 ευρώ», σχολίασε το Κίνημα Αλλαγής για τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στη Βουλή.

DD454991-386C-439F-A973-B257BF5EAD75

Σύμφωνα με το Κίνημα Αλλαγής, «η αναφορά του κ. Μητσοτάκη για 2,5 εκατομμύρια συνταξιούχους που δήθεν θα ωφεληθούν, είναι απολύτως ψευδής και παραπλανητική! Η αλήθεια είναι ότι πάνω από 1,5 εκατομμύρια συνταξιούχων (σε σύνολο 2,5 εκατομμυρίων) που δεν είχαν καμία περικοπή στις κύριες συντάξεις παρά μόνο στα δώρα ή τις επικουρικές, δεν θα έχουν να κερδίσουν τίποτα από τις εξαγγελίες».

«Η κυβερνητική ρύθμιση για τους συνταξιούχους συνιστά κλοπή μέσα από το πορτοφόλι τους και την ευθύνη για αυτήν την κλοπή ανέλαβε ο ίδιος ο πρωθυπουργός» δήλωσε ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σχετικά με την κυβερνητική ρύθμιση για τα αναδρομικά των συνταξιούχων.

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα newsbeast.gr πατώντας εδώ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading