fbpx
Skip to content

Κιμ Γιονγκ Ουν : Το πυρηνικό οπλοστάσιο της χώρας μας εγγυάται την ασφάλειά της

kim yong un

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες έστειλε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν με την ευκαιρία των εκδηλώσεων για την 67η επέτειο από την ανακωχή με την οποία έλαβε τέλος ο Πόλεμος της Κορέας (1950-’53) — η οποία ονομάζεται «ημέρα της νίκης» στην Πιονγκγιάνγκ, αναφερόμενος στο πυρηνικό οπλοστάσιο που ανέπτυξε η χώρα, το οποίο εγγυάται την ασφάλειά της.

«Χάρη στο πυρηνικό μας οπλοστάσιο», το οποίο προσφέρει στις βορειοκορεάτικες ένοπλες δυνάμεις της χώρας «αποτελεσματική και σίγουρη αποτροπή», εξασφαλίζεται ότι «η λέξη ‘πόλεμος’ δεν θα ξανακουστεί ποτέ στη χώρα» διαβεβαίωσε ο Κιμ κατά τη διάρκεια συνάντησής του με βετεράνους του πολέμου, όπως αναμεταδίδει το ΑΜΠΕ επικαλούμενο το επίσημο βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

DD454991-386C-439F-A973-B257BF5EAD75

«Η εθνική μας ασφάλεια και το μέλλον μας έχουν πλέον εξασφαλιστεί στην αιωνιότητα» πρόσθεσε, μοιάζοντας να διαγράφει οριστικά τις ελπίδες ότι θα μπορούσε να σημειωθεί πρόοδος στις διαπραγματεύσεις που είχαν σκοπό να τερματιστούν τα προγράμματα κατασκευής βαλλιστικών πυραύλων και πυρηνικών όπλων της Βόρειας Κορέας.

Επέμεινε ότι ο χαρακτήρας του πυρηνικού οπλοστασίου είναι αμυντικός. «Τώρα είμαστε ικανοί να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας μπροστά σε οποιαδήποτε μορφής πίεση υψηλής έντασης και τις στρατιωτικές απειλές από τις ιμπεριαλιστικές και τις εχθρικές δυνάμεις», εξήγησε.

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα newsbeast.gr πατώντας εδώ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading