fbpx
Skip to content

Νέα επιδρομή στην τουρκική βάση Αλ Βατίγια της Λιβύης-Μαχητικά από Αίγυπτο βομβάρδισαν τους Τούρκους

al watiya air base

Στρατιωτική πηγή της Λιβύης επιβεβαίωσε ότι μαχητικά αγνώστου προέλευσης προχώρησαν σε επιδρομές στην αεροπορική βάση Αλ Βατίγια στη δυτική Λιβύη, το βράδυ του Σαββάτου από μαχητικά

Αν και ακόμα καμία χώρα δεν έχει αναλάβει την «ευθύνη» της αεροπορικής επιδρομής εντούτοις με βάση τις αναφορές τα μαχητικά εξόρμησαν από τα ανατολικά δείχνοντας την Αίγυπτο και επομένως μαχητικά είτε αιγυπτιακά είτε των ΗΑΕ.

DD454991-386C-439F-A973-B257BF5EAD75

Αξιωματούχος στον τομέα της ασφάλειας, Gharyan Mahmoud al-Shard, ανέφερε ότι πολεμικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν πτήσεις σε χαμηλό υψόμετρο πάνω από την πόλη Gharyan κατευθυνόμενα προς την αεροπορική βάση, ενώ ακούστηκαν και τουλάχιστον τρεις ισχυρές εκρήξεις μέσα στη βάση.

Σε δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης, ο Al-Shard πρόσθεσε ότι οι επιδρομές είχαν ως στόχο μια αποθήκη όπλων και πυρομαχικών και την αίθουσα επιχειρήσεων, ενώ επιβεβαίωσε τη χρήση αντιαεροπορικών πυρών 23 mm μέσα από τη βάση, όπου πλέον έχουν εγκατασταθεί οι Τούρκοι.

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα staratalogia.gr πατώντας εδώ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading