fbpx
Skip to content

Αποστολάκης για το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία: Γνωρίζαμε ότι θα γίνει

apostolakis_akar

Ο πρώην υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, μίλησε για την ημέρα του αποτυχημένου πραξικοπήματος στην Τουρκία, προχωρώντας σε αποκαλύψεις.

Ο πρώην υπουργός μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA για την τουρκική προκλητικότητα, αλλά και για όσα έγιναν τέσσερα χρόνια πριν, το βράδυ της 15ης Ιουλίου.

«Είχαμε την πληροφορία ότι σχεδιάζεται πραξικόπημα από το μεσημέρι. Ότι έγινε μία συνάντηση του Ακάρ με τον διευθυντή της ΕΥΠ που του είπε ότι ακούγεται αυτό. Φώναξε τους αρχηγούς, τους είπε για το ενδεχόμενο, και εκείνοι δεν ήξεραν τίποτα.

DD454991-386C-439F-A973-B257BF5EAD75

Το βράδυ που άρχισε να εξελίσσεται το πραξικόπημα, προσπάθησα να επικοινωνήσω, δεν υπήρχαν τηλέφωνα. Παρακολουθούσαμε τις κινήσεις του Ερντογάν, ξέραμε ότι είναι σε ένα ξενοδοχείο και κάποια στιγμή είδαμε και ένα αεροπλάνο το οποίο ερχόταν να τον παραλάβει», περιέγραψε ο κ. Αποστολάκης.

Ο κ. Αποστολάκης στη συνέχεια δεν σχολίασε αν η Ελλάδα ήταν έτοιμη να στείλει ελικόπτερο στην Τουρκία να παραλάβει τον Ερντογάν, αν αυτό κρινόταν αναγκαίο.

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα newsbeast.gr πατώντας εδώ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading