fbpx
Skip to content

Πανελλήνιες 2020: Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα για τα ΓΕΛ

SXOLEIO TAKSI THRANIA

Αποστάσεις και αυστηρά μέτρα προστασίας στα εξεταστικά κέντρα – «Εκκίνηση» αύριο Τρίτη 16/6 για τα ΕΠΑΛ

Πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, σήμερα και αύριο για περίπου 100.000 υποψήφιους των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ, οι οποίοι θα διεκδικήσουν 77.970 θέσεις που οδηγούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Για τα Γενικά Λύκεια, το μάθημα που θα εξεταστούν την πρώτη ημέρα οι υποψήφιοι είναι η Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία.

DD454991-386C-439F-A973-B257BF5EAD75

Υπενθυμίζεται, ότι φέτος οι υποψήφιοι είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν να εξεταστούν είτε με το παλαιό είτε με το νέο σύστημα. Η διαφορά είναι ότι με το νέο σύστημα δεν εξετάζονται οι υποψήφιοι των Ανθρωπιστικών Σπουδών στα Λατινικά, αλλά στην Κοινωνιολογία, και παράλληλα, δεν υπάρχουν συντελεστές βαρύτητας στις βαθμολογίες των μαθημάτων.

Μετά από τη σημερινή εξέταση, οι υποψήφιοι (που θα εξεταστούν και με το νέο και το παλαιό σύστημα), θα εξεταστούν την Τετάρτη, 17 Ιουνίου, στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών) και στα Μαθηματικά (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα newsbeast.gr πατώντας εδώ

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading