fbpx
Skip to content

Συνεχίζονται οι καταρρίψεις των τουρκικών Bayraktar στη Λιβύη

turkish drone bayraktar

Ένα ακόμη οπλισμένο τουρκικό UAV Bayraktar TB2 καταρρίφθηκε από τον Εθνικό Στρατό τnς στο νότιο τμήμα του Bani Walid σήμερα, λίγες ώρες μετά τις επιθέσεις σε τάνκερ του LNA. Τα “φλεγόμενα” τουρκικά UAV της Λιβύης, πάντως, έχουν αποδειχθεί εύκολος στόχος για τα συστήματα του Εθνικού Στρατού καθώς οι καταρρίψεις πλέον είναι καθημερινές.

Η κατάρριψη έγινε σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα ρωσικά συστήματα Pantsir-S1E.

DD454991-386C-439F-A973-B257BF5EAD75

Μια μέρα νωρίτερα, αρκετές αεροπορικές επιδρομές είχαν ως στόχο δεξαμενόπλοια που μεταφέρουν καύσιμα για τα στρατεύματα LNA κοντά στο Bani Waled. Οι επιθέσεις ενδέχεται να έχουν πραγματοποιηθεί από το ίδιο UCAV.

Οι δυνατότητες που έχουν αποκτήσει οι δυνάμεις του Χάφταρ στη Λιβύη, φαίνεται ότι εμπόδισαν την επιχείρηση αεροπορικού βομβαρδισμού που επιχείρησε η Τουρκία πριν μερικές ημέρες.

Η άσκηση με τα F-16 και τα ιπτάμενα τάνκερ, ήταν σύμφωνα με ρωσικά δημοσιεύματα επιχείρηση, η οποία ματαιώθηκε από το φόβο κατάρριψης αεροσκάφους από την αεράμυνα του Χάφταρ.

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα pentapostagma.gr πατώντας εδώ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading