fbpx
Skip to content

Al Jazeera: Επιτάχυνση της ψηφιακής επανάστασης στην Ελλάδα λόγω κορονοϊού

laptop working from home ecommernce eworking

Μία θετική εξέλιξη στην Ελλάδα εν μέσω κορονοϊού παρουσιάζει το Al Jazeera.

Συγκεκριμένα, σε θέμα του αραβικού δικτύου υπάρχει αναφορά για την ταχύτατη υιοθέτηση των ψηφιακών τεχνολογιών τόσο από την κυβέρνηση όσο κι από τις επιχειρήσεις.

«Η απομακρυσμένη εργασία προχωρά με άλματα και μπορεί να μας αφήσει μια σημαντική κληρονομιά [μετά την κρίση]», δηλώνει στο αραβικό δίκτυο ο Μάρκος Βερέμης της Upstream.

DD454991-386C-439F-A973-B257BF5EAD75

Ο ίδιος δηλώνει ακόμη περισσότερο ενθουσιασμένος από το πόσο γρήγορα προσαρμόζονται οι πελάτες του που είναι λιγότερο εξοικειωμένοι με την τεχνολογία. «Ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της αγοράς τώρα εκπαιδεύεται από την κρίση», δήλωσε.

Το Al Jazeera φέρνει ως παράδειγμα τα ελληνικά σουπερμάρκετ. Λόγω των μέτρων, πολλοί πελάτες, αντί να περιμένουν στις ουρές έχουν ξεκινήσει να ψωνίζουν μέσω διαδικτύου -πολλοί για πρώτη φορά στη ζωή τους.

Το άρθρο επισημαίνει το ρόλο των μικρών επιχειρήσεων στην εξέλιξη αυτή. Η αποτελεσματική διαχείριση της πανδημίας έχει αναγκάσει τους καταναλωτές να παραμείνουν στο σπίτι, γεγονός που ενθαρρύνει τις επιχειρήσεις και την κυβέρνηση να κάνουν εν μία νυκτί την πολυσυζητημένη ψηφιακή επανάσταση.

DD454991-386C-439F-A973-B257BF5EAD75

Προκειμένου να βοηθηθούν οι μικρότερες επιχειρήσεις να προσαρμοστούν στις ταχέως αναπτυσσόμενες απομακρυσμένες αγορές, η κυβέρνηση ξεκίνησε το digitalalsolidarity.gov.gr – μια πλατφόρμα όπου οι τεχνολογικά προηγμένες μεγάλες μεγάλες εταιρίες παρέχουν δωρεάν εκπαίδευση στο διαδίκτυο για το μάρκετινγκ και τη διαχείριση λογαριασμών σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ).

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα newsbeast.gr πατώντας εδώ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading