fbpx
Skip to content

Κορονοϊός: Κλείνει η παραλία Βόλου – Παρατηρήθηκε συνωστισμός το Σαββατοκύριακο

paralia volou

Το Λιμεναρχείο είχε κλείσει εδώ και 15 ημέρες το γνωστό «κορδόνι»

Κλείνει και η παραλία του Βόλου μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε από τον μεγάλο συγχρωτισμό περιπατητών και αθλούμενων το περασμένο Σαββατοκύριακο, παρά τους περιορισμούς για τον κορονοϊό.

Έπειτα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του Βόλου και όπου συμμετείχαν ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, η πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Βίκυ Μήτρου και η λιμενάρχης Βασιλική Κωνσταντά, αποφασίσθηκε να κλείσει η παραλία του Βόλου σε όλο το μήκος της για λόγους ασφαλείας και την αποφυγή συνωστισμού του πλήθους ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος διασποράς του κορονοϊού.

DD454991-386C-439F-A973-B257BF5EAD75

Τη στήριξη του ΟΛΒ στην απόφαση τονίζει με δήλωσή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρόεδρος του Οργανισμού Βίκυ Μήτρου. «Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου δεν έχει αντίρρηση και συμφωνεί με την εισήγηση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου να κλείσει η παραλία για το κοινό για λόγους υγεινομικής ασφάλειας.

Η λιμενάρχης ζήτησε με έγγραφό της προς τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου να κλείσει η παραλία από τη Δευτέρα, και συγκεκριμένα να απαγορεύεται η κυκλοφορία από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και στις 12 τα μεσάνυχτα. Η απαγόρευση της κυκλοφορίας αφορά το κοινό, πλην όσων εργάζονται ή διαμένουν αποδεδειγμένα στα κτίρια και στις πολυκατοικίες του παραλιακού μετώπου» σημείωσε η κ. Μήτρου.

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα newsbeast.gr πατώντας εδώ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading