fbpx
Skip to content

Ρίζια Έβρου: Παρέμβαση της Εκκλησίας – Δικαίωση ΠΟΕΣ

poes sima wide

Ρίζια Έβρου: Με παρέμβαση της Εκκλησίας αποκατάσταση του προβλήματος των στελεχών που διαβίωναν κάτω από άθλιες συνθήκες και ανέδειξε η ΠΟΕΣ

Κενή αίθουσα που ανήκει στον ιερό ναό Ταξιαρχών στα Ρίζια Έβρου άνοιξε για να υποδεχθεί τους μισούς από τους στρατιωτικούς που στοιβάζονταν κάτω από ιδιαίτερα ανθυγιεινές συνθήκες στην περιοχή.

Επρόκειτο για στελέχη από το Λιτόχωρο που κλήθηκαν να ενισχύσουν τις δυνάμεις του Στρατού στον Έβρο.

DD454991-386C-439F-A973-B257BF5EAD75

Όπως αποκάλυψε η ΠΟΕΣ με επιστολή της προς τον πρωθυπουργό, στις 26 Μαρτίου αριθμός στελεχών από Στρατόπεδο που εδρεύει στο Λιτόχωρο Πιερίας μετακινήθηκαν προς Μονάδες του νομού Έβρου, προκειμένου να συνδράμουν στη φύλαξη των ανατολικών χερσαίων συνόρων της Χώρας μας.

Η μετακίνηση με λεωφορεία, η πληρότητα των οποίων κυμαίνονταν από 53 έως 76%, χωρίς ουσιαστικά να τηρούνται οι κανόνες απαγόρευσης συγχρωτισμού κατά τις μετακινήσεις που θεσπίστηκαν από τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα armyvoice.gr πατώντας εδώ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading