fbpx
Skip to content

ΥΠΕΘΑ: Σύσκεψη για κορωνοϊό τι αποφασίστηκε για άδειες προσωπικού – Στρατιωτικές Σχολές – Εορταστικές Εκδηλώσεις – Μέτρα

yp_amynas_ktirio-1

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος συγκάλεσε την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020, ευρεία σύσκεψη για τον καθορισμό δράσεων που αποσκοπούν στην ενημέρωση και τις προφυλάξεις του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων από το νέο στέλεχος κορωνοϊού (2019-nCoV).

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Γενικός Γραμματέας κ. Αντώνης Οικονόμου, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ καθώς και οι Διευθυντές Υγειονομικών Υπηρεσιών του ΓΕΕΘΑ και των Κλάδων.

DD454991-386C-439F-A973-B257BF5EAD75

Στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού για την προστασία της δημόσιας υγείας που αποτελεί το πρώτο μέλημα της κυβέρνησης, αποφασίσθηκε η λήψη των ακόλουθων προληπτικών μέτρων:

Χορήγηση άδειας ειδικού σκοπού, επιπρόσθετη της κανονικής άδειας για το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό πρωτίστως, την οποία μπορεί να λαμβάνει ο ένας εκ των δύο γονέων (σε περίπτωση μονογονεϊκής οικογένειας ο ένας γονέας), για όσο διάστημα ανασταλεί η λειτουργία των σχολείων και έως τις 10 Απριλίου 2020. Για κάθε τέσσερις ημέρες άδειας, τρεις θα λογίζονται ως ειδικού σκοπού και μόνο μία θα καταγράφεται ως κανονική άδεια.

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα enoplos.gr πατώντας εδώ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading