fbpx
Skip to content

Πέτσας: Τα σύνορα θα μείνουν κλειστά όσο χρειαστεί – Δεν θα περάσει κανείς

stelios petsas ekproswpos kuvernisis

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις

«Τα σύνορα θα παραμείνουν κλειστά όσο χρειαστεί… Δεν θα περάσει κανείς. Αν θέλει να μπει κανείς, θα μπει από την πόρτα, από νόμιμη πύλη εισόδου, δεν θα μπει από το παράθυρο. Είναι θέμα εθνικής ασφάλειας» διαμήνυσε μέσω του ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να γίνουν κλειστά κέντρα σε ακατοίκητα νησιά ο κ. Πέτσας δήλωσε πως «αν υπάρχει εναλλακτική λύση θα τη δούμε».

DD454991-386C-439F-A973-B257BF5EAD75

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι αυτή τη στιγμή εκκρεμούν 90.000 αιτήσεις, αναφέροντας ότι από αυτές μόλις 17.000 προέρχονται από Σύρους, και πολύ περισσότερες από υπηκόους του Αφγανιστάν ή του Πακιστάν.

«Ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων Αφγανών, Πακιστανών Αφρικανών χρησιμοποιείται από την τουρκική κυβέρνηση σαν πολιορκητικός κριός… Αυτό θα το σταματήσουμε. Είναι θέμα εθνικής ασφάλειας. Τα σύνορα θα παραμείνουν κλειστά για όσο χρειαστεί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότsρα στη σελίδα pentapostagma.gr πατώντας εδώ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading