fbpx
Skip to content

Bloomberg: «Προβληματικά» F-35, δεν μπορούν να στοχεύσουν στην ευθεία!

f35

Το πυροβόλο όπλο των 25 χιλιοστών στα μοντέλα Air Force του Joint Strike Fighter έχει «απαράδεκτη», όπως χαρακτηρίστηκε, ακρίβεια στο να χτυπήσει τους στόχους εδάφους

Στα προβλήματα του προγράμματος των αεροσκαφών F-35 που έχουν τραυματίσει σοβαρά την Lockheed Martin Corp., προστίθεται κι ένα όπλο που δεν μπορεί να πυροβολήσει ευθεία μπροστά, αφού περιλαμβάνει περισσότερα από 800 ελαττώματα στο λογισμικό του.

DD454991-386C-439F-A973-B257BF5EAD75

Το πυροβόλο όπλο των 25 χιλιοστών στα μοντέλα Air Force του Joint Strike Fighter έχει «απαράδεκτη», όπως χαρακτηρίστηκε, ακρίβεια στο να χτυπήσει τους στόχους εδάφους και έτσι τοποθετείται σε σκεπασμένο περίβλημα, δήλωσε το γραφείο δοκιμών του αμερικανικού Πενταγώνου στην τελευταία αξιολόγηση του πιο δαπανηρού συστήματος όπλων των ΗΠΑ.

Η ετήσια αξιολόγηση του Ρόμπερτ Μπέχλερ, διευθυντή επιχειρησιακών δοκιμών και αξιολογήσεων στη Διεύθυνση Άμυνας δεν αποκαλύπτει σημαντικά νέα προβλήματα στις δυνατότητες του αεροσκάφους τον αέρα. Ωστόσο, επισημαίνει μια μακρά λίστα με θέματα που το γραφείο του δήλωσε ότι πρέπει να επιλυθούν, συμπεριλαμβανομένων των 13 που περιγράφονται ως στοιχεία «προς επισκευή» της κατηγορίας 1 τα οποία επηρεάζουν την ασφάλεια ή την ικανότητα συμμετοχής σε μάχη, πριν από την επερχόμενη φάση 4 του F-35.

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα enoplos.gr πατώντας εδώ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading