fbpx
Skip to content

Έρχεται Grexit! ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ “τελειώνουν” το ελληνικό ποδόσφαιρο – “Απάντηση” στην τροπολογία!

FIFA-UEFA-EPO

Το περασμένο καλοκαίρι, όταν εν μέσω… θέρους, ήρθε στο τραπέζι των αρμόδιων ποδοσφαιρικών οργάνων, η ψήφιση για αλλαγή στο καθεστώς της μετοχικής συμμετοχής φυσικών προσώπων σε περισσότερες από μια ομάδες, η παρέμβαση των επιτρόπων της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ ήταν άμεση και καταλυτική, αφού σταμάτησε εν τη γενέσει της αυτό το ψήφισμα, που στέκονταν απ’ ευθείας απέναντι στους διεθνείς νόμους περί πολυιδιοκτησίας.

DD454991-386C-439F-A973-B257BF5EAD75

Από χτες όμως, είναι νόμος του κράτους η περίφημη τροπολογία που αλλάζει το καταστατικό των ποινών σε θέματα πολυιδιοκτησίας, αφαιρώντας τον υποβιβασμό από το «μενού» των τιμωριών και αντικαθιστώντας – ανάλογα με τη βαρύτητα των αδικημάτων – τον με αφαίρεση βαθμών. Ανεξαρτήτως των λόγων που ψηφίστηκε αυτή η τροπολογία και ανεξαρτήτως του που ο καθένας στέκεται και τι υποστηρίζει ως προς το σίριαλ των τελευταίων ημερών για τις προεκτάσεις της πρόσφατης εισήγησης της ΕΕΑ αναφορικά με την εξέταση πιθανής συνιδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης, το πρόσθετο πρόβλημα από την ψήφιση της εν λόγω τροπολογίας πηγαίνει πλέον σε διεθνές επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα sportdog.gr πατώντας εδώ

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading