fbpx
Skip to content

Εβδομάδα πληρωμών: Δείτε αναλυτικά πότε πιστώνονται επιδόματα και συντάξεις

bank-note-euro-bills-paper-money-63635.jpeg

Μπαράζ πληρωμών αυτή την εβδομάδα – Πριν τα Χριστούγεννα θα πιστωθούν επιδόματα αλλά και οι συντάξεις Ιανουαρίου 2020

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις του Ιανουαρίου 2020 όπως αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ).

Συγκεκριμένα, η καταβολή θα πραγματοποιηθεί, ως εξής:

Οι συντάξεις των μη μισθωτών, δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, θα γίνουν στις 18 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη, αντί της 24ης Δεκεμβρίου 2019.

Οι συντάξεις των μισθωτών, δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, Δημόσιο, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τράπεζες, ΔΕΗ, ΟΤΕ, θα γίνουν στις 20 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή, αντί της 30ής Δεκεμβρίου 2019.

Screen Shot 2019-12-08 at 8.02.38 PM

Στη «Διαύγεια» αναρτήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα η απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση, σύμφωνα με την οποία καθορίστηκε ως ημερομηνία καταβολής των συντάξεων μηνός Ιανουαρίου 2020, του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών (ΕΤΕΑΕΠ) η 20ή Δεκεμβρίου 2019.

Ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) ανακοίνωσε ότι, την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, θα καταβληθούν τα παρακάτω επιδόματα και παροχές:

– Επίδομα παιδιού, προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα.

– Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), επίδομα στέγασης (ενοικίου), στεγαστικής συνδρομής, επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης ανασφάλιστων υπερηλίκων και σύνταξη υπερηλίκων, επίδομα ομογενών.

Άρθρο της σελίδας onhellas.gr 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Προσφορές για Στρατιωτικούς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading